Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της εθελοντικής ομάδας μας (Δεκέμβριος 2014)

Δεκέμβριος 2013....
Λίγο πριν από τις γιορτές και αμέσως μετά από τη συνδιοργάνωση με το σχολείο Κωφών και Βαρηκόων Πανοράματος της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου αρχίσαμε να προετοιμάζουμε πυρετωδώς την επόμενη δράση μας: το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ μας.

Φτιάξαμε γούρια για τη νέα χρονιά, κεράκια και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κρεμαστά και άλλα κοσμήματα, αλλά και πολλά γλυκά του κουταλιού, σάλτσες και λικέρ. Η αλήθεια είναι πως τα τρόφιμα και τα ποτά ήταν προσφορά των οικογενειών των παιδιών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αλλά και καθηγητών που διδάσκουν στο σχολείο μας. Εμείς όλοι  μαζί τα στολίσαμε και με πολύ χαρά και κέφι, διοργανώσαμε την εκδήλωση: από τη δημιουργία της αφίσας και των καρτών που συνόδευαν τα προϊόντα, μέχρι και το στήσιμο των πάγκων. Από τα κεράσματα που δίναμε σε όσους μας επισκέφτηκαν μέχρι και τις χειροτεχνίες και κατασκευές που πουλούσαμε.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια: καταρχήν τους μαθητές μας που με αμείωτο ενδιαφέρον περιμένουν να συναντηθούμε όχι μόνο κάθε Πέμπτη μεσημέρι, όπως έχουμε ορίσει, αλλά και σε κάθε άλλη ευκαιρία!!! Κατά δεύτερον, τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους και που τους επιτρέπουν να διαθέτουν λίγο από τον ελεύθερο χρόνο τους σε δράσεις εθελοντικές. Και φυσικά, όλους όσους αγοράζοντας τα προϊόντα που φτιάξαμε μας βοηθούν να συγκεντρώσουμε κάποιο ποσό που θα προσφέρουμε σε ίδρυμα επιλογής των ίδιων των παιδιών.



Κοεμτζοπούλου Βικτώρια (ΠΕ19) και Κολυφού Κατερίνα (ΠΕ04)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου